Начало > Новини > Нова визия от Lintbells

Новини < Обратно

Нова визия от Lintbells

От 2006 година Lintbells прави най-висококачествените натурални хранителни добавки за кучета и котки. Въпреки голямото развитие на компанията, тя все още се намира на същото място, а именно близо до Хитчин, провинция Хертфордшир. И всички продукти се произвеждат във Великобритания.


Изминаха 10 години и вече е време за промяна. Нов външен вид, подобрени формули и надяваме се много нови стопани, които да виждат това, което Lintbells прави с любов за техните домашни любимци.


Всичко е въпрос на комбинация от добре подбрани съставки. Това ни дава гаранция, че нашите продукти винаги са най - доброто, което могат да бъдат. Дали става въпрос за куче със сърбеж, което се нуждае от помощ за успокояване на чувствителната кожа; домашни любимци със склонност към стомашни разстройства; кучета и котки със ставни проблеми или такива с проблемна козина - Lintbells има решение за всички. Вече е по-лесно да изберете подходящ продукт за Вашия домашен любимец.


Променени са някой от имената и редица съставки са обновени, за да се гарантира, че продуктите са възможно най-ефективни. Информацията на опаковките е допълнена, с идеята изборът на подходящ продукт да е по-лесен, а също така да се ориентирате какъв трябва да е приема.

 

 

ЗатвориРегистрация